your talent is in your choice

wat zoek je

Je wil in volle aandacht intensief je persoonlijk spreektalent optimaliseren. 

Omdat je positie of functie dat van je vraagt. Met een saaie en vlakke presentatie kun je niet aankomen. Dat kost je, behalve het geld dat is gaan zitten in tijd en voorbereiding, je goeie naam. En deep down weet dat je het beter kunt. Maar hoe pak je dat nou aan. Je verdwaalt op sites over presenteren en duikt in boeken. Toch blijft het lastig, want waar begin je. Hoe bouw je je presentatie op. Wat doe je met (lastige) vragen. Hoe genereer je interactie. Kortom, je hoofd loopt om. 

Over presenteren zijn duizenden boeken geschreven. En online zijn er lijstjes genoeg te vinden met tips, trucs en adviezen. Maar overtuigend en succesvol presenteren leer je niet uit een boek. En aan die  tips & trucs alleen heb je weinig. Want dat je een goed verhaal moet hebben, contact met je publiek moet maken en het beste 'gewoon lekker jezelf' kunt zijn, dat weet je zelf ook. Het gaat erom hoe je dat laat werken voor jou, in jouw dagelijkse praktijk.  

En die ontwikkeling bereik je met iemand die jou begeleidt en motiveert het beste uit jezelf te halen. Een ervaringsdeskundige die zich betrokken voelt bij jouw proces en die zich niet om de tuin laat leiden door jouw innerlijke criticus. Iemand die aanvoelt wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik motiveer jou het beste van jezelf te laten zien én horen. Vanuit echtheid en connectie

wanneer

Een basis sessie is perfect wanneer je je wil richten op 1 specifiek onderdeel van presenteren. Die keuze is nodig omdat de tijd voorbij vliegt. Je wil bijvoorbeeld je bestaande presentatie fine tunen. Qua tekst, visuele ondersteuning of performance.  Of je geeft binnenkort een presentatie en je hebt behoefte aan feedback. Misschien loop je vast in je verhaallijn en wil je daarover brainstormen. 

 

 

Wat je bereikt ligt aan jouw ervaring en motivatie. En natuurlijk aan het doel dat je wil bereiken. Soms kan dat prima in 1 sessie. In de praktijk blijkt vaak dat meer sessies nodig zijn om een mooi resultaat te bereiken.

Lees meer over 1 - 1 Intensief 

"Henriëtte liet mij inzien en ervaren dat het veel natuurlijker is om je eigen verhaal te vertellen. Ook al zit er een hapering in, mensen raken geboeid omdat je het met gevoel vertelt en bij jezelf blijft.


en nu

Ik vind het belangrijk dat jij de intrinsieke motivatie voelt je spreekvaardigheid te optimaliseren. Dat betekent natuurlijk ook dat je het moet zien zitten met mij samen te werken. Wil je eerst weleens weten met wie je precies te maken krijgt? Laten we dan even bellen. Je bereikt me op: 06 432 607 72. 


W A T  K R I J G  J E

 

  • Gecertificeerd professioneel presentatiecoach
  • 2 uur intensieve coaching & training.
  • Geoutilleerde, fijne locatie op een centrale plek in het land.
  • Videoregistratie, de opnames krijg je mee.
  • Verzorging; thee, koffie etc. 

 

 

W A T  K O S T  H E T

 

 

 1 sessie       €  5 9 5  / ex. btw 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V E R G O E D I N G  K O S T E N

  • Veel bedrijven stellen een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar dat voor coaching kan worden gebruikt. 
  • De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers vaak fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach