your talent is in your choice

wie ben jij

Je spreekt voor groepen of wil dat gaan doen. Maar je ziet daar als een berg tegenop.  Presenteren staat voor jou synoniem voor stress. En daar wil je eigenlijk wel van af. 

wat zoek je

Je wil in volle aandacht intensief je persoonlijk spreektalent optimaliseren. 

Omdat je positie of functie dat van je vraagt. Met een saaie en vlakke presentatie kun je niet aankomen. Dat kost je, behalve het geld dat is gaan zitten in tijd en voorbereiding, je goeie naam. En deep down weet dat je het beter kunt. Maar hoe pak je dat nou aan. Je verdwaalt op sites over presenteren en duikt in boeken. Toch blijft het lastig, hoe bouw je je presentatie op. Hoe begin je, wat doe je met (lastige) vragen. Hoe genereer je interactie. Kortom, je hoofd loopt om. 

Over presenteren zijn duizenden boeken geschreven. En online zijn er lijstjes genoeg te vinden met tips, trucs en adviezen. Maar overtuigend en succesvol presenteren leer je niet uit een boek. En aan die  tips & trucs alleen heb je weinig. Want dat je een goed verhaal moet hebben, contact met je publiek moet maken en het beste 'gewoon lekker jezelf' kunt zijn, dat weet je zelf ook. Het gaat erom hoe je dat laat werken voor jou, in jouw dagelijkse praktijk.  

En die ontwikkeling bereik je met iemand die jou begeleidt en motiveert het beste uit jezelf te halen. Een ervaringsdeskundige die zich betrokken voelt bij jouw proces en die zich niet om de tuin laat leiden door jouw innerlijke criticus. Iemand die aanvoelt wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik motiveer jou het beste van jezelf te laten zien én horen. Vanuit echtheid en connectie. Is dat moeilijk? Nee, het is makkelijker dan je denkt. Confronterend? Valt reuze mee. Jouw persoonlijke ontwikkeling als spreker staat áltijd voorop. 

wanneer

Een losse sessie is perfect wanneer je je wil richten op 1 specifiek onderdeel van presenteren. Die keuze is nodig omdat de tijd voorbij vliegt. Je wil bijvoorbeeld je bestaande presentatie fine tunen. Qua tekst, visuele ondersteuning of performance.  Of je geeft binnenkort een presentatie  en je hebt behoefte aan feedback. Misschien loop je vast in je verhaallijn en wil je daarover brainstormen. 

 

Wat je bereikt ligt aan jouw ervaring en motivatie. En natuurlijk aan het doel dat je wil bereiken. Soms kan dat prima in 1 sessie. In de praktijk blijkt vaak dat meer sessies nodig zijn om een mooi resultaat te bereiken.

Lees meer over het individueel traject.

"Henriëtte liet mij inzien en ervaren dat het veel natuurlijker is om je eigen verhaal te vertellen. Ook al zit er een hapering in, mensen raken geboeid omdat je het met gevoel vertelt en bij jezelf blijft.

In Tiel werk ik in deze mooie ruimte op een vaste locatie in het centrum.

 

Beschik je zelf over een ruimte waar we ongestoord een paar uur kunnen werken?

 

Ook prima, dan kom ik naar jou toe


en nu

Ik vind het belangrijk dat jij de intrinsieke motivatie voelt je spreekvaardigheden te optimaliseren. Dat betekent natuurlijk ook dat je het moet zien zitten met mij samen te werken. Wil je eerst weleens weten met wie je precies te maken krijgt? Laten we dan even bellen. Je bereikt me op: 06 432 607 72. 


W A T  K R I J G  J E

 

Online vaststellen van jouw doelen en wensen. 

Een dagdeel intensieve coaching & training.

Videoregistratie & observatie.

Video's stuur ik je na afloop toe.

 

 

W A T  K O S T  H E T

 

 

vanaf  €  3 9 5  , 0 0Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach