Your talent is in your choice

Wie ben jij

Jij bent gemotiveerd. En je beseft als geen ander het belang van een sterke communicatie. Tegelijkertijd staat presenteren voor jou synoniem voor stress. Misschien  stel je het spreken voor groepen steeds uit.
Of ga je het helemaal uit de weg. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet goed weet hoe je het aanpakt. Of je wil als ervaren spreker een nog professioneler niveau bereiken. 

Wat wil jij

Je wil in volle aandacht intensief je persoonlijk spreektalent optimaliseren. 

Omdat je positie of functie dat van je vraagt. Omdat je het beter wil. En omdat je deep down weet dat je het beter kunt. Je wil dit op jouw moment, jouw tempo en helemaal toegespitst op jouw ontwikkelwensen. 

No tricks

Over presenteren zijn duizenden boeken geschreven. En online zijn er lijstjes genoeg te vinden met tips, trucs en adviezen. Maar overtuigend en succesvol presenteren leer je niet uit een boek. En aan die  tips & trucs heb je weinig. Want dat je een goed verhaal moet hebben, contact met je publiek moet maken en het beste 'gewoon lekker jezelf' kunt zijn, dat weet je zelf ook. Het gaat om de vertaling naar jouw praktijk. 

Stok achter jouw deur

En die maak je met iemand die jou begeleidt en motiveert het beste uit jezelf te halen. Een ervaringsdeskundige die zich betrokken voelt bij jouw proces en aanvoelt wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik motiveer jou het beste van jezelf te laten zien én horen. Vanuit echtheid en connectie. Is dat moeilijk? Nee, het is makkelijker dan je denkt. Confronterend? Valt reuze mee. Wat het ook is, jouw persoonlijke ontwikkeling als spreker staat áltijd voorop. 

Een losse sessie is perfect wanneer je je wil richten op 1 specifiek onderdeel van presenteren. Die keuze is nodig omdat de tijd voorbij vliegt. Je wil bijvoorbeeld je bestaande presentatie fine tunen. Qua tekst, visuele ondersteuning of performance.  Of je geeft binnenkort een presentatie  en je hebt behoefte aan feedback. Misschien loop je vast in je verhaallijn en wil je daarover brainstormen. 

Heb ik wel voldoende aan 1 sessie

Wat je bereikt ligt aan jouw ervaring en motivatie. En natuurlijk aan het doel dat je wil bereiken. Soms kan dat prima in 1 sessie. In de praktijk blijkt vaak dat meer sessies nodig zijn om een mooi resultaat te bereiken. Lees hier meer over het Individueel Traject

In 2020 starten ook groepstrajecten (kleine groepen). Binnenkort volgt meer info. Wil je er nu alvast wat meer over weten of heb je interesse stuur me dan even een berichtje. 

"Henriëtte liet mij inzien en ervaren dat het veel natuurlijker is om je eigen verhaal te vertellen.

 

Ook al zit er een hapering in, mensen raken geboeid omdat je het met gevoel vertelt en bij jezelf blijft".

Locatie

Ik werk op mooie, inspirerende locaties door het hele land via Het Coachhuis, zoals hier in het centrum van Tiel, hartje Betuwe. Beschik je zelf over een ruimte waar we ongestoord een paar uur kunnen werken? Ook prima, dan kom ik naar je toe. 


Goed. En nu.

Ik vind het belangrijk dat jij de intrinsieke motivatie voelt je spreekvaardigheden te optimaliseren. Dat betekent natuurlijk ook dat je het moet zien zitten met mij samen te werken. Wil je eerst weleens weten met wie je precies te maken krijgt? Laten we dan even bellen. Je bereikt me op: 06 432 607 72. 


W A T  K R I J G  J E

 

Online vaststellen van jouw doelen en wensen. 

Intensieve coaching & training (2 uur).

Videoregistratie & observatie.

Video's stuur ik je na afloop toe.

 

Een ruime & sfeervolle coachruimte in Tiel of op een andere locatie*

 

*Ik werk op locaties door het hele land die aangesloten zijn bij hetcoachhuis.nl

W A T  K O S T  H E T

Sessie van 2 uur

 

€  3 7 5 , 0 0 / ex. btw Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach