' Your talent is in your choice'

Wie ben jij

Jij bent gemotiveerd. En je beseft als geen ander het belang van een sterke communicatie. Tegelijkertijd staat presenteren voor jou synoniem voor stress. Misschien  stel je het spreken voor groepen steeds uit.
Of ga je het helemaal uit de weg. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet goed weet hoe je het aanpakt. Of je wil als ervaren spreker een nog professioneler niveau bereiken. 

Wat wil jij

Je wil in volle aandacht intensief je persoonlijk spreektalent optimaliseren. 

Omdat je positie of functie dat van je vraagt. Omdat je het beter wil. En omdat je deep down weet dat je het beter kunt. Je wil dit op jouw moment, jouw tempo en helemaal toegespitst op jouw ontwikkelwensen. 

No tricks

Over presenteren zijn duizenden boeken geschreven. En online zijn er lijstjes genoeg te vinden met tips, trucs en adviezen. Maar overtuigend en succesvol presenteren leer je niet uit een boek. En aan die  tips & trucs heb je weinig. Want dat je een goed verhaal moet hebben, contact met je publiek moet maken en het beste 'gewoon lekker jezelf' kunt zijn, dat weet jij zelf ook wel. Het is juist de vertaling naar jouw praktijk waar je ondersteuning bij wil. 

Stok achter jouw deur

Dus zoek je iemand die jou begeleidt en motiveert het beste uit jezelf te halen. Een ervaringsdeskundige die zich betrokken voelt bij jouw proces en aanvoelt wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Ik motiveer jou het beste van jezelf te laten zien én horen. Vanuit echtheid en connectie. Is dat moeilijk? Niet persé. Confronterend? Dat zou kunnen. Maar jouw persoonlijke ontwikkeling als spreker staat áltijd voorop. 

Een losse sessie is perfect wanneer je je wil richten op 1 specifiek onderdeel van presenteren. Die keuze is nodig omdat de tijd voorbij vliegt. Je wil bijvoorbeeld je bestaande presentatie fine tunen. Qua tekst, visuele ondersteuning of performance.  Of je geeft binnenkort een presentatie  en je hebt behoefte aan feedback. Misschien loop je vast in je verhaallijn en wil je daarover brainstormen. 

  • Hoe presenteer je voor de camera.
  • Opbouw van je presentatie of pitch. 
  • In bedwang houden van je zenuwen. 
  • Hoe gebruik je visuele middelen.
  • Hoe bouw je je presentatie op.
  • Aandacht vasthouden van je publiek.
  • Connectie maken met je publiek. 
  • Optimaal gebruik maken van je stem. 
  • Voorkomen dat je buiten adem raakt. 
  • Omgaan met (lastige) vragen en feedback uit je publiek. 
 
   

Heb ik wel voldoende aan 1 sessie

Wat je bereikt ligt aan jouw ervaring en motivatie. En natuurlijk aan het doel dat je wil bereiken. Soms kan dat prima in 1 sessie. In de praktijk blijkt vaak dat meer sessies nodig zijn om een mooi resultaat te bereiken. Wil je daar meer van weten, lees dan hier meer over het COACHTRAJECT

"Henriëtte liet mij inzien en ervaren dat het veel natuurlijker is om je eigen verhaal te vertellen.

 

Ook al zit er een hapering in, mensen raken geboeid omdat je het met gevoel vertelt en bij jezelf blijft".

Locatie

Ik werk op mooie, inspirerende locaties door het hele land via Het Coachhuis, zoals hier in het centrum van Tiel, hartje Betuwe. Beschik je zelf over een ruimte waar we ongestoord een paar uur kunnen werken? Ook prima, dan kom ik naar je toe. 


Goed. En nu.

Ik vind het belangrijk dat jij de intrinsieke motivatie voelt je spreekvaardigheden te optimaliseren. Dat betekent natuurlijk ook dat je het moet zien zitten met mij samen te werken. Wil je eerst weleens weten met wie je precies te maken krijgt? Laten we dan bellen. Je bereikt me op: 06 432 607 72. 


W A T  K O S T  H E T

Sessie van 2 uur

 

€  3 5 0 , 0 0 / ex. btw 


I N C L U S I E F 

 

Online intake.

Intensieve coaching & training (2 uur).

Videoregistratie & observatie.

Video's stuur ik je na afloop toe.


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach