Mijn naam is Henriette. 

 

De meeste mensen kennen me als JET. 

 

Ik run een Talking Business.

 

Daadkrachtige doener , doortastende twijfelaar. 

 

Ik kijk met scherpe blik en luister met kritisch oor.

 

Iedereen kan presenteren!

 

Dat is mijn missie. 

 

1 stap over die drempel ligt jouw succes.

 

Go For It. 

 

 


zelf

Dit was volgens mijn ouders zo'n beetje het eerste woord dat ik kon zeggen. Zelf. Zelf doen. Zelf bepalen. 

Alles nét even anders doen dan gebruikelijk. Vaak is dat leuk. Soms ook lastig. 

Maar vanuit die gedachte leef ik. Het ook mijn uitnodiging aan jou. Doe het eens anders. Lap die ongeschreven regels aan je laars. Ontdek jouw manier! DÓE. Perfectionisme werkt verlammend en het verdampt je ambitie.

missie

Communicatie is de rode draad mijn carrière. Ik had als kind al enorm veel plezier in observeren van mensen en deed graag typetjes.  Hoe doen mensen, hoe praten mensen, wat wordt er gezegd en vooral ook wat niet, dat is iets wat mij enorm fascineert. En dat komt me goed van pas want mijn talent om goed te observeren, kijken en luisteren gebruik ik als presentatiecoach dagelijks.

 

Spreken is een fantastisch basistalent dat iedereen heeft. Vaak vergeten we dat talent te benutten. Denken we al snel dat 'je er toch een beetje voor in de wieg gelegd moet zijn'.  Maar dat is grote onzin. Laat je niets wijsmaken. En al helemaal niet door je innerlijke criticus. Die heeft er namelijk geen verstand van. En daarom ben ik op missie. Neem je ruimte in. Op dat podium. Voor die groep. Tijdens die meeting. De wereld wordt namelijk een een stukje mooier door jouw presentatie.

Dat is wat mij drijft. 

dream

Ooit zag ik trouwens zelf als een berg op tegen presenteren. De do's en don'ts die ik al zo vaak had gehoord in presentatietrainingen hielpen mij niet echt verder. Ik deed het allemaal wel maar voelde me nog steeds ongemakkelijk als ik moest spreken. Dat het ook anders kan heb ik geleerd met vallen en opstaan. Door mijn eigen manier te vinden via een niet gebaand pad. 

 

Terugdenkend had ik gewild dat er toen zoiets was geweest als presentatiecoaching. Ik zocht lang de oplossing buiten mijzelf. Maar datgene wat echt helpt vind je dichterbij dan je denkt.

 

Het leverde mij ZELFVERTROUWEN, ZELFKENNIS, DURF, LEF en KRACHT. En het werd ook nog eens het bestaansrecht van mijn bedrijf. Een bedrijf waar vanuit ik met enthousiasme jou motiveer jouw spreektalent optimaal te benutten. 

 

 


uit welke kennis put ik

  • School voor Presentatiecoaching, Opleiding tot Professioneel Presentatiecoach en het volledige Masterclassrogramna. NOBCO erkend met 20 PE-punten.  
  • Beroepsvoorlezer & Voice Over
  • > 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Cap Gemini. Tempo Team & Kamphorst Personeelsdiensten.
  • OORbit. Huub Krom. Stemacteren
  • Stemcoaching. Cees Manintveld. Multivoice
  • Qletz stemacteren


Gecertificeerd Professioneel Presentatiecoach